To moze ja wyjasnie moja filozofie zyciowa
Ja to robie dla ZABAWY, dla relaksu po calym dniu,tygodniu, miesiacu durnej roboty. Moj pracujacy tydzien ma w sezonie 60-70 godzin. Nie mam czasu totalnie na marketing. Ot tyle co dam znac tutaj i na Facebooku ze robie sobie cos wiec przy okazji moze ktos chce.
Nie mam zamiaru isc w komercje, nie bawi mnie to. Z rozrywki wtedy robi sie nudna praca. Bo o ile fajnie jest zklonowac cos , powalczyc z uruchomieniem, to potem masowe skladanie tego i samego po 20 sztuce robi sie cholernie nudne.
Zysku nie szukam, przy 300 godzinach miesieczne roboty dla Gazpromu we Francji na finanse nie narzekam.
Fejsy mi zalegaja ? To nie jest problem, z checia i wysle fejsa za darmo komus kto siadzie i cos z nim zrobi. Tu jest point, ja chce widziec ze ktos uzywa, ze powstaje jakis nowy soft, to mnie cieszy i motywuje do dalszej roboty.
Sklep internetowy to wiecej problemow niz pozytku, normy, przepisy, regulacje itp i w koncu zamiast robic nowe fejsy bede spedzal 3/4 czasu na obsludze sklepu i uzeraniu sie.
Andy, ale cartridge robi pare osob, sa do kupienia przeciez ? Nie mam zamiaru dublowac istniejacych i dostepnych rzeczy. Ktos wlozyl jednak sporo pracy w opracowanie cartridge, teraz je sprzedaje i chyba troche nie fair by bylo robic to samo.
Co do duzej plytki, realia sa takie ze bedzie strasznie droga, wrocilem do technologi DIP, przewlekanej majac wlasnie na mysli robienie samych plyttek ale koszty wykonania sa spore. D+ w SMD bym zmiescil na 1/3 wielkosci.
Co do plyty 128 +5

, bedzie, pewnie kolo stycznia bo od jesieni mam wiecej czasu.
Ok. To by bylo na tyle