Tak, obie są sprawne. Z tego co pamiętam to chyba nic nie było zmieniane - ale to było już dawno.
Musisz jeszcze zrobić kilka połączeń kynarem dla Katarynki - chyba, że nie planujesz jej uruchomić

Z pierwszą była jazda z uwagi na lutowanie przelotek

Zrobiłem zwarcie przy generatorze - ale udało się znaleźć dość łatwo problem - ruszyła za drugim podejściem. Z drugą nie było wesoło - pomyliłem coś przylutowaniu i nie chciała wystartować. Pomógł mi kolega Coberr, który bardzo szybko namierzył błąd

Do tego "dokładniej" dobrał elementy toru magnetofonu i sprawdził cały projekt. Znalazł wtedy niepodłączoną nogę jednego z układów. Możesz sprawdzić u siebie - noga 8 i 16 układu U26 - 74123 (powinny być połączone - na schemacie AV tego nie widać). Nie wiem, z której wersji schematu Zdziśka korzystałeś. Wtedy cały projekt był jeszcze w fazie testów - te płytki bez przelotek to takie prototypy były

Zdzisiek też miał jakieś problemy z jej uruchomieniem - ale to z uwagi na nitowanie - zimne luty. Dlatego też powstała wersja z metalizacją już - w sumie wyprodukowałem 3 takie płyty - 1 otrzymał kolega Zdzisiek.