No i wpadla w moje rece ta zabawka. Wizualnie i namacalnie prezentuje sie calkiem niezle, ale brak "ZX" boli. A moze i nie, bo w sumie co to ma wspolnego z oryginalem poza obudowa ?
Po wlaczeniu mozna sie juz czepiac - czemu dioda z tylu ? Myslalem, ze zepsuty, ale pojawil sie obraz :-)
Dziala szybko - tu nie ma na co ponarzekac, ale z obrazem zonk - na moim 17" 1280x1024 obraz jest zle skalowany.
Zabawki RGL daja obraz (chyba wszystkie) 1280x720p, a wiec ekran ZX jest wyswietlany na czesci ekranu, niestety nie ma
zadnej opcji typu 4:3,x2. W A500 o ile pamietam cos tam bylo. Nie widzialem, aby ktos wspominal o tym na youtube.
Bardzo slabo to wyglada np. w Jumping Jack - za grube linie. Podepne pod FullHD i konwertery i zobaczymy co zrobia.
Jak ktos chce, zeby cos sprawdzic to dajcie znac. Ja juz widze, ze dla mnie nie zastapi starej gumowki - nie ten feeling ani innych emulatorow - zbyt ubogie opcje. Dla graczy plus za wygodny system snapshotow - tego przewaznie emulatory sprzetowe nie maja.