O żesz kurka.

A śniło mi się po nocach że jest to możliwe. Skubańcy nawet się nie chwalili że cudo planują.
A tak brzmi ów nius w całości tłumaczony przez Googla (bo w mowie Mickiewicza bardziej do mnie trafia):
Vespertino - symulator wyścigów, który zwieńczy Amstrad CPC jako najlepsza platforma 8-bitowa?
Jeśli uważasz, że Super Mario Brothers na C64 będzie jedynym wydarzeniem w tym roku, przygotuj się na szok. Jak właśnie zostaliśmy wysłani na Twitter przez @BATMAN_GROUP, pracują nad grą wyścigową o nazwie „Vespertino”; gra, o której twierdzą, zwieńczy Amstrad CPC jako najlepsza platforma 8-bitowa! Tak naprawdę od tego samego zespołu, który pracuje nad niesamowitą Amigą do portu Pinball Dreams Amstrada CPC i przez 28 lat produkcji dla kilku produkcji, pojawia się nowa gra, która najwyraźniej przyćmienie ich wszystkich!
Według grupy Batmana, który dał nam heads-upy. Znamy teraz Vespertino, które jest pokazywane jako prawdziwe w materiałach z gier, które działają na powyższym CPC Amstrada. Będzie wyposażony w 16-bitową wydajność, silnik 3D CRTC-FX, 25 klatek na sekundę w grze, Full Overscan, True Speed Feeling, ulepszone tryby wideo, w tym technologię PRI, mają Sprite'y UFD, największy 8-bitowy OST, i wreszcie będą pchać CPC poza wszelkimi limitami uważanymi za możliwe we wszystkich modelach!
Koniec cytatu. Ale co to ma być UFD i OST to nie wiem. Bo 3D CRTC-FX to czyste czarodziejstwo.

Ciekawe na jakim nośniku będą to sprzedawać?
Edycja: Ultra Fast Drawing.