Dobra....
Mam w zwyczaju dziękowanie dopiero po skończeniu jakiegoś tematu ("Wszystko działa, dziękuję wszystkim za pomoc, pozdrawiam"), bo to dla mnie właśnie takie zakończenie oznacza, ale widzę, że ktoś chce inaczej, a ja ani kłótni ani odbiegania od tematu nie lubię, więc
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!
Wszystkim czytającym ten temat i tym, którzy chcieli coś napisać, ale z jakiegoś powodu nie napisał, a w szczególności Trojackowi, który poświęcając swój cenny czas, swoje umiejętności wysnuł hipotezę, która być może okaże się rozwiązaniem problemu. Nie możemy też zapomnieć o Ikcim (?), który być może poświęcając nawet więcej czasu raczył mi zwrócić uwagę na to, iż nie podziękowałem kol. Trojacek. Pomimo tego, że do tematu nie wniósł nic, to udzielił nam wszystkim porządnej lekcji netykiety, by żyło się lepiej

. Jeszcze raz dziękuję...
A teraz chciałbym poprosić o powrót do właściwego tematu dyskusji, bo nas tu zaraz szefo uciszy

Wszystkich tych, którzy chcą pogadać o podziękowaniach zapraszam na pw, gg, skype, czy też maila.
------
Dziś poszedł przelew, pewnie jakoś w piątek będzie paczka, wtedy zobaczymy czy to już, czy jeszcze nie.
Żeby nie było, tematu nie kończę

ale wiem, jaki sobie podpis ustawię.
Kłaniam się po samą ziemię

pozdrówka.