Nie dam ci działającego linka, ale podpowiem kilka tropów.

Z tego co teraz patrzę to chyba wszystkie ftp o CPC pozdychały. Jakoś ponad 10 lat temu ściągnąłem kilka GB z jakiegoś norweskiego i mam to gdzieś na płycie, ale nigdy nie znalazłem czasu/ochoty by to dokładniej przejrzeć, jednak wolę pojedyncze tytuły na które ktoś lub coś zwróci moją uwagę.
Istnieje też takie wydawnictwo CPCGamesCD. Nie chce mi się sprawdzać ale może któraś ze stron która o nim mówi pozwoli ten obraz ściągnąć darmo.

Słyszałem też że istnieje podobne wydawnictwo z CDT nagrane jako turbo audio. To obrazy kaset wczytujące się niemal tak szybko jak z dyskietki, a działające także na CPC bez stacji. Tyle że inicjatorami tego są Hiszpanie i to po ichniemu trzeba stronki przeglądać by znaleźć.
Także emulator JavaCPC (ostrzegam że to pamięcio i prockożerny kombajn) ma kontakt z kilkoma największymi archiwami i to chyba najwygodniejszy sposób (jak już się oswoisz gdzie co jest w tym emulcu), przeglądania duperelków do CPC, bo potem wystarczy w coś kliknąć raz na liście by zobaczyć obrazek lub kilka i opis, a 2gi raz by się uruchomiło.
Któreś z tych archiwów miało opcję ściągnij wszystko, ale nie sprawdzę które bo w tej chwili mam uruchomione tyle rzeczy że JavaCPC już się uruchomić nie chce.
Zresztą net mi dziś chodzi jak krew z nosa. ech. :/