Wow, biały kruk...
Chociaż nie wiedziałem, że jest ich aż setka. Do tej pory na aukcjach widziałem dwa, czyli wciąż jest szansa na pozostałe 97 
Mam prośbę - czy możesz wrzucić kod EPROMów na forumowe FTP, albo umieścić na Twojej stronie?
Nie ma sprawy, powiem więcej mam do niego dokumentację, którą też udostępnię na stronie. Może ktoś pokusi się o zrobienie PCB na podstawie schematu ideowego.
Raczej ciężka sprawa ze znalezieniem. Prowadziłem szeroko zakrojone poszukiwania. Nawet konstruktor nie ma swojego egzemplarza autorskiego, a te o których wiemy mają kolekcjonerzy sprzętu, więc raczej wątpię, żeby któryś zdecydował się go sprzedać

tym bardziej, że finansowo nie narzekają

Ja swojego zdobyłem, przez czysty przypadek.
Wiem też o 4 egzemplarzach, które zostały wyrzucone oraz o jednym który spalił się w pożarze domu. W tamtych czasach raczej nikt nie myślał o nim, jak o białym kruku

a jak o przestarzałej konstrukcji, która nie dorównywała PC, więc lądował na śmietniku. Oby się jeszcze jakiś znalazł. Kilka egzemplarzy trafiło do szkoły, ale w wyniku braku jakiejkolwiek dokumentacji zakładowej, nie wiadomo dokąd poszły. Jeżeli nawet były, to zostały już zutylizowane... albo pojawiły się na allegro.