Fakt Koszulka fajna :-) ale cena już nie :-)
No niestety. Spreadshirt tani nie jest, ale jak pisałem - mam od nich chyba z 10 flexów, niektóre mają pewnie z 10 lat i poza tym, że ja "urosłem" nadal nadają się do noszenia

a czyż nie lepiej sobie kupić papier do naprasowanek,(swego czasu gdzieś takie coś widziałem i można było w kolorku sobie zrobić )
Uwierz mi - próbowałem. Dawno temu. Wszystko jest fajnie pod warunkiem, że się wszystko dobrze naprasuje itp. Przy pierwszym podejściu na trzy koszulki dobrze wyszła jedna. Przy drugim na pięć - dwie. Potem dałem sobie spokój bo się po prostu nie opłacało.
wydruk z lasera i koszulka gotowa ...
Really??? Wsadzisz termotransferowy papier do drukarki laserowej? Dużo ich masz na zbyciu? Wziąłbym parę

Nie sądzę, żeby coś się zmieniło, ale termotransfer (papier do naprasowanek), który można kupić ot tak sobie za przyzwoite pieniądze przeznaczony jest do druku atramentowego. W laserze po prostu warstwa kleju się stopi i masz po drukarce.
hmm za taką kasę to można sobie naprawdę firmową koszulkę już kupić, która się nie zbiegnie w praniu ...
Te też się nie zbiegają. I, żeby nie było - spreadshirt robi też nadruki na firmowych koszulkach (np. Fruilt of The Loom), ale raz, że są droższe a dwa - ten konkretny nadruk jest ustawiony jako direct print. Cyfrowy druk bezpośrednio na koszulce to u nich nowa technologia i nie na wszystkich materiałach można ją zamówić. A tańszy drukowany termotransfer jest tańszy raptem o 5 zł.
a może przy większej ilości cena spadnie ??
Nie sądzę. To zasadniczo jest sklepik detaliczny. Cena spadnie jak znajdziesz kogoś, kto ci na zamówienie zrobi 50 takich koszulek. Tylko będziesz musiał za całe 50 zapłacić i jeśli to twoje pierwsze zamówienie to będziesz musiał zapłacić z góry. To jest podstawowa zaleta spreadshirta - zrobią ci nawet jedną sztukę i to dowolni wymyślnego wzoru (w ramach tego, co technicznie są w stanie zrobić).
Oczywiście nie krytykuje bo pomysł mi się bardzo podoba ...
Mnie też się podoba

Tak jak pisałem - w tygodniu zamówię sobie jedną sztukę na próbę i zobaczymy jak to wygląda w praktyce.