Ja również dziękuję wszystkim za super imprezę i super atmosferę! W szczególności oczywiście Tygrysowi i pozostałym organizatorom. A głosującym w compotach dziękuję za ich głosy na High Color

Dzięki wszystkim, którzy przywieźli swoje SAMy. Zdjęcia z bicia rekordu SAMów w jednym miejscu przejdą do historii imprezy, a rekord będzie trudny do pobicia

Choć możliwy, bo podobno SAMów było tam nawet 6-7 (do zdjęcia pozowało "tylko" 5), a wiem o przynajmniej 4-ch, które nie dojechały. Jednym z uwiecznionych na zdjęciach jest historyczny, pierwszy SAM w Polsce, testowany i opisywany w "Bajtku"!
@Ilyad, w końcu udało się nam spotkać w realu. Jak się nie udawało w Białymstoku, to udało się poza

Fajnie byłoby w przyszłości na jakieś party wybrać się razem!
@ Abrimaal, autorem muzyki jest Pyramex, ten sam co w moich starszych demach Short Oldskool Demo i SAM-64. Tylko, że tam go przedstawiałem z imienia i nazwiska. To chyba najlepszy brytyjski muzyk na SAA. A co do nakładania screenów, wszystkie efekty RGB dużo lepiej wyglądają na monitorach/telewizorach CRT. Ale do tego trzeba mieć prawdziwego SAMa lub jego klon w FPGA, np. MiST (tego akurat mam i core SAMa, po poprawieniu zgłoszonych przeze mnie błędów, działa idealnie).