Jako, że Will jedzie to już mam motywację, aby się przyłączyć i zabrać Go po drodze

. Niewątpliwie namówię Krissa, więc już ILSN w składzie 3-osobowym by było. Na razie potwierdzam na jakieś 90% ale myślę, że jak się nic specjalnego nie urodzi to powinno wszystko wypalić.
Od razu ogłaszam, że jak ktoś jeszcze z Dolnego Śląska ma zamiar się wybrać, to byłyby 2 miejsca wolne w aucie

Myślę, że i na tą okoliczność jakieś kompoty na ZX by się przydały. Myślę, że standardowe demo/crazy-demo or somfink - tak dla rozrywki

A miejscówka całkiem fajna!
No i jeżeli mógłbym coś podpowiedzieć organizatorom... Z uwagi na dość znacznie zwiększoną liczbę ewentualnych uczestników może dało by się zejść z ceny wejściówki? Myślę, że bardziej zależało by nam na spotkaniu, niż na nagrodach w kompotach. A cena jednak do niskich nie należy

Może dobrym rozwiązaniem byłaby zaliczka/przedpłata w postaci powiedzmy 40zł do określonego dnia (np połowy września) co pozwoliłoby oszacować ilość uczestników "pewniaków" i przekalkulować koszty. Ewentualne dopłaty na miejscu. Może i za dużo kombinuję, a może to jakieś rozwiązanie

Rozumiem, że spanie na party-plejs? Jakieś karimaty/koce etc.