Fajna sprawa

Mam tych konsolek juz teraz kilkanascie i wszystkie w calosci, niektore w pudelkach wlacznie z polskim TVG-10 kupilem taniej niz ta kostka.
Na Aliexpress te uklady sa w podobnej cenie. Dziwi mnie to troche, ze to jest takie drogie i w sumie nie rozumiem dlaczego...
Zeby znalezc te konsolki tanie trzeba szukac roznych frazek ale takich, zeby nie zawieraly slowa "pong" albo "AY-3-8500".
Np teraz z buta, gdy na Ebay uk wpiszemy "Rare Vintage 1970s Prinztronic Tournament Electronic TV Game Console Game
" to wyskoczy konsolka w pudelku i z instrukcja, na ktora nikt nie stawia za cene startowa £3.50 + £3.50 wysylka co w sumie daje okolo 35PLN.
Jak dla mnie to i tak za drogo, bo moje pokupowalem po £1.00 i £2.90 wysylka

Aczkolwiek fajnie to zrobiles. Czy myslales moze na zaprojektowaniem plytki, w ktora mozna obsadzic wszystkie pasywne elementy, i zeby uruchomic gre wystarczy tylko wpiac AY-3-8500 ? Do tego jakas prosta obudowa w 3D i fajny by wyszedl taki nowy retro-oryginal.
Pozdr.
PS: Dodam jeszcze ze fraza "Binatone TV" tez wynajduje tanie pongi. Jest jeden dostepny za £0.99 + £3.00 wysylka z tym, ze "niesprawdzany". Nie spotkalem jeszcze uwalonego AY-3-8500. Jesli cos nie dzialalo to najczesciej w ukladzie zasilania.