Naklejki drukowane na standardowym papierze samoprzylepnym na kolorowej laserówce.
Rozumiem iż drukowałeś na czarnym papierze samoprzylepnym?
Tak... Białym tonerem

Oczywiście, że drukowałem na białym papierze. Czarne jest po prostu wynikiem zadrukowania na przyzwoitej drukarce ustawionej w tryb maksymalnego nasycania tonerem.
Nie wiem czy znalazł bym taki w kolorze w jakim mam klawisze. Jak dokładnie to zrobiłeś - biały papier i drukowanie tła i czcionki czy czarny papier i drukowanie tylko czcionki?
j.w. - biały papier i drukowana całość łącznie z tłem. Teraz przymierzam się do naprawienia klawiatury w laptopie (czarne klawisze, białe litery) w którym wytarła się część liter na klawiszach. Żeby to zrobić lepiej kupiłem biały papier do kalkomanii do drukowania na laserówkach - zrobię nadruk tą samą techniką i nakleję kalkomanie, co powinno dać lepszy efekt niż przyklejanie papieru samoprzylepnego.
P.S. Nie wiem jak starsze wersje ale Firefox 27.0.1 otwiera bez problemu SVG. Można sobie powiększyć za pomocą Ctrl+Num+ na ekranie. Nie wiem jak z prawdziwą drukarką ale testowałem z wirtualną drukarką Acrobat Distiller i można sobie to wydrukować w PDF więc zapewne z prawdziwą też można.
W dzisiejszych czasach już chyba wszystkie przeglądarki potrafią wyświetlać SVG - jest standardem W3C. Nie wiem jak z ewentualną edycją, ale jak ostatnio sprawdzałem w zasadzie wszystkie programy do obróbki wektorów (w tym Corel i Illustrator) potrafiły otwierać SVG więc i tu zasadniczo nie powinno być problemu.