Romeks - Na [W] powinno być COS a nie SIN, czy restore.
Nie wiedziałem że można sobie coś tak ładnego w domu zrobić.
Widać jestem za murzynami w technikach druku.

Zastanawiam się po co na cyfrach w dwóch miejscach dodałeś nawiasy i "enda" &() czyżbyś zamierzał podczepić te klawisze do PC, czy po prostu z myślą o tych co te naklejki do emulatorów w PC będą używać?
Myślę że nieco lepiej nazwy kolorów by wyglądały gdyby ich kolor użyć nie w literach ale w pasku tła do nich, tak jak to zrobiłeś żółtym i białym. A kolory liter w tych słowach białe lub czarne zależnie od kontrastu do tła. A żeby żółty i biały dobrze wyglądały na jasnych klawiszach to można je jasnym pomarańczem i jasno szarym zrobić.
A właśnie czy planujesz także wersję dla czarnych klawiszy, tzn wszystkie czarne napisy na biało?
I tak z ciekawości chciałem wszystkich starych Spectrumowców zapytać czy wolicie kolejność oznaczeń taką jak w Gumiaku czy taką jak ma Plusiak?
Gumiak Plus Gumiak Plus
BLUE BLUE SIN SIN
EDIT DEF FN Q <= ASN
1 ! [] [] ! PLOT PLOT
DEF FN 1 (edit) ASN Q <=
Nawiasem mówiąc zawsze nie dziwiło że w Spectrumach rozróżnia się dwa rodzaje Shiftów co się ciągle myli i wymaga precyzowania o który chodzi, zamiast po prostu tego drugiego nazwać Control.

Aha, pamiętaj Romeks że w Timex 2068 i Unipolbrit na klawiszach P, A, S, F, G, są inne słowa, tzn.:
zamiast: (c), ~, |, {, }.
są tam: RESET, FREE, STICK, ON ERR, SOUND.

Czy mi się wydaje czy wykrzyknik jest jakiś taki malutki?
Może go trzeba pogrubioną czcionką żeby bardziej krzyczał.